El fem fatal

Microcontes, macropersonatges i, a estones, ratets

Visca Parmènides, visca la unitat

L’Arnau, famós estudiant de filosofia etern, aquest matí m’ha telefonat molt content perquè es veu que tot just ara s’ha assabentat que avui fan una mani per la unitat. Ell, com a bon parmenidià (i habitant de l’estratosfera) que és, està molt a favor de la unitat. Aguantant-se el mòbil amb l’espatlla mig dislocada –tenia les mans ocupades fabricant una pancarta– m’ha explicat que li fa molta il·lusió anar-hi i que està meravellat que fins i tot vinguin autocars de Madrid a celebrar la germanor ontològica que ens uneix eternament. La seva pancarta, ha exclamat, feliç com un anís, dirà:

Cal pensar i dir que el ser és: car ser és, en efecte, no-res no és.

Em sembla que, atabalat amb la confecció de la seva proclama parmenidianounitarista, el mòbil li ha relliscat barbeta avall abans d’arribar a sentir res del que, amb compte de no decebre’l però també amb por que se m’acosti gaire als de PxC, m’he vist amb cor de dir-li.

Anuncis

6 responses to “Visca Parmènides, visca la unitat

 1. Reflexionem-hi 13/10/2012 a les 10:02 pm

  Ai el filòsof… se li haurà trencat el mòbil?

 2. Adolfina repescada 14/10/2012 a les 10:09 am

  L’Arnau ha encertat de ple l’assitència a l’acte públic que el pot rescatar-lo del seu autisme especulatiu perquè si hi alguna cosa que respongui de ple a la noció de l’unitat de l’ésser, aquesta cosa és Espanya, car Espanya és, en si i per a si, dintre i fora de si, encara que la que està fora de si després d’escriure això és una segura servidora Adolfina. I Vidal Quadras ja li regalarà un mòbil nou.

 3. El fem fatal 14/10/2012 a les 10:34 am

  Reflexionem-hi i Adolfina repescada, espero tranquil·litzar-les si els dic que, finalment, l’Arnau no va anar a la mani unionista perquè, en sortir de casa, va ficar un peu en un toll i es va quedar tot el dia ficant-hi i traient-ne el peu per acabar-se de convèncer-se que sempre era dins el mateix toll. Ho sé perquè aquest matí li he telefonat i, al final de la conversa, he sentit com el mòbil li queia a l’aigua.

 4. X 14/10/2012 a les 10:36 am

  No hi ha res com viure a l’estratosfera per a revelar la realitat de l’esfera: l’última part de la pancarta, “no-res no és”, defineix de manera precisa la manifestació.

 5. Tomàs 17/10/2012 a les 9:20 pm

  Per no anar-hi, ara l’Arnau serà comptabilitzat com formant part de la Unitat de la Majoria Silenciosa.

Comentreu, com si fóssiu a casa

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: