El fem fatal

Microcontes, macropersonatges i, a estones, ratets

Enigmerda Pare Normal

Vida i miracles del Pare Normal (8)

Avui, com que és sant Veremon i santa Aurèlia de Niça, un enigmerda Pare Normal.

Tot l’episodi de la incursió en el sobre natural va fer reflexionar una mica el Pare Normal. Podia aprendre res amb aquella dialèctica aparentment absurda de pecat i penitència? Mortificar-se i patir era molt divertit, d’acord, però no resultava una mica buit tot plegat? on era la síntesi redemptora? com podia ser que déunostrossenyor hagués dissenyat aquella mecànica idiota? i, ja que hi som, per què permetia atrocitats aberrants com el carril bici de Barcelona o l’entonació histèrica dels locutors esportius? Potser era una manera de posar-lo a prova? potser estava destinat a miraculitzar totes les llacunes de nostrossenyor, a més de parenormalitzar tota innovació perillosa per a la humanitat? Havia de ser ell, però? Per què ell i no Gaspar Hernández, per exemple? I no era un pecat de supèrbia molt gros allò que pensava? ah, però no l’havia suprimit sant Tomàs el de supèrbia? I per què per què, eh? per què?

Mmmm, quina aroma de crisi de fe.

Plantejament de l’enigmerda: Com indica que estava al Pare Normal, amb tants dubtes bullint-li per dins, aquesta imatge recuperada de les golfes de la rectoria d’Ultramort?

Pista: la resposta té quatre coses en comú amb les cafeteres.

Continuarà

Anuncis

9 responses to “Enigmerda Pare Normal

 1. Pingback: L’expulsió del sobre natural « El fem fatal

 2. Sr X 08/03/2012 a les 7:59 pm

  El pare Normal es pregunta moltes coses, té el cap com una olla. I aquesta penjada a mi m’ha suscitat una pregunta terrible: quants quilòmetres hi ha de Gaspar Henández a Joba Arriba?

 3. senyora Adolfina 09/03/2012 a les 10:24 am

  Ja deia jo que això feia pudor de crisi de fe. La cafetera no és russa sinó ultramortina: em dóno per vençuda en la resolució de l’enigma.

 4. Lo rat 09/03/2012 a les 10:31 am

  Sr X, m’agrada molt que em faci aquesta pregunta, en primer lloc perquè no en tinc ni idea i en segon lloc perquè m’ha fet descobrir un meravellós districte de la república dominicana amb nom de guru calvet i radiofònic.

  senyora Adolfina, l’enigmerda, com el seu nom indica, té una resposta de merda: capficat (c, a, f i t, en comú amb “cafetera”). Em sap greu, deuen ser coses de sant Veremon i santa Aurèlia.

  • Sr X 09/03/2012 a les 11:26 am

   Una ulterior inspecció per internet m’ha resolt la qüestió: 5,6 km. a vol d’ocell (serè i amb idees fixes) i 11 per una carretera fatal (i no és cap al·lusió).

 5. Cristina 09/03/2012 a les 1:52 pm

  Si el Pare Normal té una crisi de fe, que vagi a Salomó -per allò de les decisions justes-. Ara que comença la època dels calçots, el rostiran de bon grat, purgarà tots els sus pecats perpetrats contra verdures i llegums i farà d’aquesta bonica tradició nostra una experiència religiosa. Que no tot ha de ser enmerdar-se els dits i afartar-se pels descosits. Home.

  • Lo rat 10/03/2012 a les 4:33 pm

   No tinc cap dubte que el sacrifici que proposa faria les delícies (totes sadomasoquistes) del Pare Normal. Personalment, la idea de fer el senyal de la creu amb el calçot ben sucat abans d’engolir-lo la trobo excelsa, és clar; perquè enguarrar-se potser no ho és tot, però forma part del ritual, això sí.

 6. Tomàs 10/03/2012 a les 7:15 pm

  Per un moment he pensat que dins la roda de masoquisme en la qual aquest bon home estava caient, es tiraria dins la cafetera amb el cafè ben calent. He patit per la seva vida!

Comentreu, com si fóssiu a casa

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: