El fem fatal

Microcontes, macropersonatges i, a estones, ratets

Guerrilla de sexes (amb baixes)

5è episodi de l’edificant història de la Coco Costa

Pot ser completa la felicitat? Aquesta és una de les moltes preguntes que la Coco, ocupada a ser immensament feliç amb el seu conillet Trempat, no es feia. La suma d’un  passat blanc-nihilista i la més recent vermellor ultratòrrida feien del seu present un núvol apegalós rosa pastel al qual la Coco estava completament enganxada.

Prou que l’havia advertida el seu amant: “No et fiïs de les aparences, xatta.”

Però el passat d’ell, a ella, li era igual. “L’amor mola un montó”, meditava.

Tanta dolçor concentrada no pot ser bona.

I, efectivament, essent-los fidel, al lema i al conill, la Coco es va avançar al seu destí i no va arribar mai a descobrir els instints sanguinaris del seu Trempat. Perquè, tal com deia aquell, “és difícil no ser injust en el que s’estima”. I tanta bava petonera, tant gratar clatells i tant entomar-se mútuament l’alè matinal van acabar passant factura a la mitja taronja peluda de la sobreestimulada parella.

Ho veus, hòstia?

Què farà la Coco, ara que ha comprovat que, efectivament, les aparences tenen cops amagats, sovint darrere d’un núvol rosa de sucre filat? Tornarà a l’insà món de la sarna per oblidar el seu Trempat? Buscarà algun altre hàbit viciós en un monestir prou pihet que l’accepti?

Continuarà

Anuncis

13 responses to “Guerrilla de sexes (amb baixes)

 1. Montse 12/02/2012 a les 12:31 pm

  Jo voto per la presumpció d’innocència de la Coco: que tiri la primera pedra aquell a qui no se li ha escapat mai una queixelada massa forta en un moment de passió. La pobre ha estat dotada per la natura d’una generosa quantitat de dents i… bé, podem obviar la resta. Segur que ara mateix plora inconsolable la pèrdua del conillet (és aquest el naixament de les llegendàries llàgrimes de coco?)

 2. Sr X 12/02/2012 a les 6:52 pm

  Em preguntava quin híbrid sortiria de l’aparellament cocollapinesc; ara ho tinc clar: el llapí decapitador.

 3. senyora Adolfina 12/02/2012 a les 6:53 pm

  Coco mantis religiosa? I si s’hagués mort ell tot sol d’un atac de cor com el primer nòvio turc de la protagonista de Dowton Abbey, Mr. Pamuk? Què és la cosa informe que hi ha entre la Coco i el conill K.O.?

 4. el fem fatal 12/02/2012 a les 8:08 pm

  Sr X, em sembla que si el sr Trempat no va deixar una mica del seu suc congelat, la poble vídua Coco ho té fatal per parir llapins decapitadors.

  senyora Adolfina, quin art que té barrejant cereals. No tinc el gust de conèixer mr Pamuk, però la causa de la mort de monsieur Trempat sembla que va ser un excés de sucre, no gaire brillantment al·legoritzat, veig, per la pansa de la foto.

 5. senyora Adolfina 12/02/2012 a les 8:35 pm

  Ostres, una pansa. Això em fa venir moltes ganes de barrejar-hi un altre cereal: un del Roal Dahl amb un paio que caçava faisans amb panses plenes de pòlvores de fer venir soneta. Ja us l’heu mirat bé el conill? No estarà dormint la mona?

 6. Reflexionem-hi 12/02/2012 a les 9:04 pm

  A mi m’agradaria saber si hi haurà algun fruit d’aquesta relació. Hi haurà un “coconill” orfe d’aquí a 65 dies? (El temps de gestació d’una cocopikhadrila és d’uns 65 dies, ho he buscat!)

  Merda, llegint els comentaris veig que ja s’ha parlat del tema…i ara què faig, esborro tota la parrafada?? Ah, no, Millor doblar comentaris que restar-ne un.

 7. Pingback: Alabat sia el Pinyó! « El fem fatal

 8. Tomàs 13/02/2012 a les 7:49 pm

  Sabia que això no acabaria bé, ho vaig anticipar en un anterior missatge.

  Però si tot era tant maco…, que us costa construir paradisos onírics on els finals siguin de color de rosa?

 9. Pingback: L’ou nou « El fem fatal

Comentreu, com si fóssiu a casa

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: