El fem fatal

Microcontes, macropersonatges i, a estones, ratets

Servei de canonització exprés

Està cansat de perdre els seus beats per les vies de tramitació habituals? Té un beat d’interès extraordiaríssim encallat en algun esglaó burocràtic del tram final de l’escala celestial? Creu que ja és hora que la figura i l’obra del seu beat il·luminat siguin reconegudes internacionalment amb una devoció que voregi el fanatisme com escau als veritables escollits? Desitja fervorosament propulsar el seu beat il·luminat urbi et orbi d’una santa vegada?

No s’ho pensi més. Oblidi’s dels cupons vaticans i canonitzi’l amb el nostre servei de canonització exprés.

Perquè el senyor Ramon és la bomba.

Publireportatge finançat pel club de fans del senyor Ramon.

Anuncis

7 responses to “Servei de canonització exprés

 1. Montse 27/01/2012 a les 9:11 pm

  Això mereix un comentari enginyós, però només em surt una cosa: GRÀCIES, SENYOR RAT!!! (necessitava molt la rialla que m’heu provocat)

 2. Sr X 27/01/2012 a les 10:34 pm

  Posats a canonitzar, aposto per les canonades de la instal·lació d’aigua. Són menys espectaculars però avui dia arriben a tot arreu i trobo que un beat remullat sempre quedarà més agraït que un beat socarrat i rebotut. O potser m’equivoco i això seria canonaditzar?

 3. senyora Adolfina 27/01/2012 a les 10:52 pm

  Vols dir, Lo Rat, que no pendrà mal el senyor Ramon fent d’home bala de circ eqüestre? Jo el que posaria dins del canó aquest de la foto és l’actual postulador vaticà de la causa pia, que actualment té encarregada la missió de mirar si les aureoles de totes les imatges de Llull que hi ha les esglésies de Mallorca són modernes (és a dir pintades per mi, la senyora Adolfina) o anteriors al segle XVII. És veu que verificar-ho és d¡allò més entretingut i que si sut positiu, que són antigues, ja podrà demostrar que és beat per tradició o alguna cosa semblant i vaticana.

 4. Lo rat 28/01/2012 a les 10:54 am

  Montse, vostè, amb els vídeos del seu blog, no es queda pas curta! (tot i el final no del tot feliç.)

  Sr X, el seu sistema potser té la precisió en la distribució més ben assegurada; no tots els beats tenen les brànquies tan ben entrenades com Ramon Lluç, però.

  Senyora Adolfina, això que explica del pelegrinatge amb lupa del postulador de la causa pia sí que és la bomba! Ja s’han plantejat sabotejar els arsenals de típex del temible escamot nicolaueimeriquià que sembla que li ha passat al davant?

 5. Tomàs 29/01/2012 a les 12:43 pm

  Sembla un sistema molt democràtic.

  Dispara’l cap al cel. Arribat a una determinada alçada, el gran canonitzador, ja decidirà si el beat mereix ser canonitzat. En cas positiu, el beat seguirà pujant i pujnat fins el regne dels cels. Per contra, si es decideix que no reuneix els mèrits suficients, se’l deixa en mans del senyor Newton.

Comentreu, com si fóssiu a casa

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: