El fem fatal

Microcontes, macropersonatges i, a estones, ratets

I lo que es disfruita

Què collons fan servir per ensulfatar la fruita? La importen directament dels horts de Fukushima?
Deu ser gràcies al meu instint de conservació, però jo, de fruita, no en menjo mai. Només plàtans de tant en tant, però només per homenatjar la fruita més ben dissenyada de la creació tal com es mereix, seguint les instruccions dictades per la mare natura: inclineu el mànec avall fins a esqueixar-lo, estireu la tira número 1, estireu la tira número 2, estireu la tira número 3 i claveu queixalada al palpís blanc i dolç, promesa d’una explosió de pasta de plaer. Res de sucs enganxifosos als dits i a la punta del nas, de regalims màniga endins o de llavoretes incrustades als queixals. Les figues, per exemple, d’un atractiu indubtable, costen més de pelar i tenen tots aquests inconvenients.
Avui, però, no sé si és que tinc l’instint adormit o un dia especialment aventurer, el cas és que m’he menjat una pera. Txan-txan txan-txan txan-txan, na naaaaaaaaa (sí, ho heu encertat, 2001: Una odissea de l’espai).
I ja m’ho diu la meva nòvia, pela-te-la o renta-te-la, abans de ficar-te-la a la boca. La falta de costum, però, ha fet que me la mengés amb pell i sense rentar. El resultat? Totes les marranades contranatura que se suposa que estem perpetrant s’han concentrat en el polsim invisible que transportava la pera venjadora. I ara, faig, més o menys aquesta cara:

La inflor no és res comparada amb la picor.


P.S. I encara sort que va ser una pera i no una síndria explosiva com les que cultiven a la Xina (de llavors japoneses?).

Comentreu, com si fóssiu a casa

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: