El fem fatal

Microcontes, macropersonatges i, a estones, ratets

Mala mare natura 1

Avui he constatat una nova prova de la maldat intrínseca de la mare natura. La mare natura, com és ben sabut, és dolenta, entre altres coses, perquè es riu de nosaltres. No ens estimula amb propostes didàctiques perquè cresquem llestos i forts i ens ens tornem homes de profit; ens vol infants eterns incapaços d’imposar-nos-hi. I d’això, en tenim proves cada dia.

Dormir, per exemple, quin coi de sentit té? És agradable, sí, però aquest gustet que dóna és només un altre dels trucs de la mare natura. Dormir és la manera que té de fer-nos perdre el temps; un temps preciós que podríem aprofitar per inventar-nos maneres més eficaces d’aprendre a exterminar els mosquits de la faç de la terra, per exemple (sense que hi hagi cap daltabaix ecològic, que de l’altra manera sí que en sabem). I d’exemples de vicis “naturals” tramposos com aquest, a cabassos, ja ho he dit.

Foto de Michael Slonecker

El que he descobert d’avui, però, potser és un vici “natural” més difícil d’identificar. Es tracta d’un entreteniment més recargolat perquè és una de les manies estacionals de la mare natura. A l’estiu li agrada capar les nostres ànsies d’emancipació fent-nos servir de font decorativa (per al seu jardí de bestioletes i plantetes que fan coses curioses, probablement). La prova: avui he begut uns tres litres de líquid (cafè, te, aigua, suc de pinya, cervesa i l’aigua que contenien els aliments que he ingerit) i he suat (càlcul aproximat, tot i que rigorós) tres litres de líquid.

No fa cap gràcia, però la mare natura riu. Trist.

Anuncis

One response to “Mala mare natura 1

  1. trt2009 13/07/2010 a les 9:57 pm

    Realment el calor ens castiga amb rigor aquests dies. Aquest cap de setmana he estat a la muntanya i entenc el que dius sobre veure líquids.

    Pel que fa als mosquits, t’entenc, soc dels que són atacats sense pietat.

    Estem en mans de la natura, malgrat la maltractem massa sovint. O potser és per això mateix.

Comentreu, com si fóssiu a casa

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: